top of page

diensten &
              TARIEVEN

logo design

Een beeldmerk dat bij je past

Ben jij een (startende) ondernemer, en ben je op zoek naar een logo dat professionaliteit en en kwaliteit uitstraalt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden ondernemers aantrekkelijke logo ontwerpen aan, voor een betaalbaar tarief. In ons proces van ontwerpen van jou logo nemen wij een adviserende rol aan. Ons doel is namelijk uw logo op jullie business en gebruiksvoorkeuren af te stemmen.  

Onderscheidend - herkenbaar & ontworpen voor u doelgroep

Bestand in: .png, .jpg, .pdf, .svg, .eps

U ontvangt 2/3 vorm/kleur concepten

Na een tussentijds contact moment, 100% naar wens!

TARIEF
149,95

 
excl btw
excl btw
excl btw
excl btw
excl btw

Flyer design

Een tastbare reclame

Ben jij op zoek naar een stukje tastbare publiciteit? De flyer is nog steeds in deze online maatschappij een sterk middel om je merk en bedrijf te promoten. In communicatie met jullie, zorgen wij dat de flyer die wij ontwerpen, de boodschap overbrengt die jullie voor ogen hebben! Dit doen wij door korte, scherpe zinnen, duidelijk en opvallende grafische elementen te combineren met een pakkende titel waardoor uw flyer een "wow" effect creëert.

TARIEF
199,95

 

Ontwerp gaat langdurig mee

Bestand in: .pdf

Flyer creëert merkherkenning

Ontwerp volgens merkrichtlijnen 

poster design

Een poster naar jou wensen

TARIEF
249,95

 

De poster is een bekend grafisch product. Je kunt de poster overal vinden van bioscopen tot lezingen en van producten tot vacatures. Poster onderscheiden zich ten opzichte van flyers door hun grote papierformaat. Omdat een poster van grote afstand zichtbaar moet zijn, zijn wij vooral gericht op beeld en de boodschap die het overbrengt. Wij houden uw boodschap duidelijk, en zorgen ervoor dat het onderwerp creatief verbeeld word in de poster. 

Profesionele combinatie visualisatie en typografie 

Bestand in: .pdf

Meest krachtige visuele reclame

Design volledig klaar voor productie

TARIEF
24,95
 

grafisch design

U beslist! Wij creëren!

Wij als kantoor willen onszelf niet beperken in onze ontwerpen, daarom bieden wij ook een grafisch ontwerp aan. Bij een grafisch ontwerp kunt u denken aan een ontwerp voor een visitekaartje tot aan een ontwerp voor een etiket. in deze categorie is er voor ons geen limiet, en kan ieder verzoek besproken worden! Wij bieden onze client de kans ons uit de dagen, en ons een opdracht voor te leggen die niet beschreven staat onder een van onze andere opties. 

Mogelijkheden zijn inmens

Bestand in: verschilt per opdracht

Unieke ontwerpen 

Reflectie gesprekken tijdens het proces

TARIEF
op aanvraag
 

volledige campagne

Een volledige nieuwe start op t gebied van reclame

Wanneer uw onderneming toe is aan een frisse start, dan is de volledige campagne precies wat uw zoekt. Bij de volledige campagne zorgen wij dat er een nieuw logo word opgesteld net zoals een poster design, flyer design, en een ontwerp voor een visitekaartje. Door deze verandering word uw bereik op een positieve manier gepromoot en zal u hier snel resultaat in zien. Wij zullen bij deze ontwerpen in een vaste stijl werken die aan uw business gerelateerd is. En jullie voorkeuren zullen zeker terug te zien zijn in de designs. Voor grote projecten zoals dit, plannen wij samen met de client 2 tussentijdse contact momenten om feedback te bespreken. Dit om u mee te nemen in het proces, en ervoor te zorgen dat tevredenheid bij de klant wordt nagestreefd! 

Verfrissende start op reclame gebied

Bestand in: aangegeven per categorie

Vergroting van reclamebereik

Proces duidelijk getoond

product presentatie

Een visualisatie van het ontwerpproces 

TARIEF
495,95
 

Boka studios heeft een extra categorie die u bij elke van de voorgaande opdrachten zou kunnen toepassen. De product presentatie is een beeldend middel waarin ij de klant duidelijk kunnen weergeven welke keuzes zijn gemaakt in ons ontwerpproces. Hierin is terug te vinden waarom er bepaalde keuzes zijn gemaakt, zoals kleurkeuze, vorm, formaat, tekst en lettertype.

Perfectie indicatie van de keuzes in het proces

Bestand in: .pdf

fantastisch in de communicatie!

Duidelijkheid weergegeven

bottom of page