top of page

About us...

Marketing & reclame op maat gemaakt voor jou!

Boka studios is een marketing & reclame bureau opgezet door twee gepassioneerde ondernemers uit Nederland. Ons doel is een goed imago en doeltreffende reclame toegankelijk te maken voor iedere ondernemer. Wij richten onszelf voornamelijk op startups, en zorgen ervoor dat deze bedrijven vlekkeloos kunnen opstarten.

Onze visie is het toegankelijker maken van marketing & reclame voor startups. Om dit na te kunnen streven zullen wij al onze kennis op het gebied van media, design & communicatie in de strijd gooien.

We gaan te werk met veel persoonlijke aandacht en hebben een streven naar lange termijn relaties. Met als uiteindelijke doel om samen ondernemend Nederland te versterken, en nog mooier te maken!

Ons team

+31 (6) 36295629

Tekengebied 1_2x_ccexpress.png

Hallo ik ben Jelle,

Een jonge ondernemer afgestudeerd in sales met een visie voor verkoop & klantcontact. Momenteel ben ik student aan Avans Hogeschool waar ik graag mijn ondernemende vaardigheden wil verbreden. Mijn taak binnen Boka studios is het creëren van een prettige ervaring voor de klant. Ik neem een adviserende rol aan en zal de klant door het ontwerpproces begeleiden.
 

Hallo ik ben Mathijs,

mathijs webdesign_ccexpress.png

Ik ben een jonge ondernemer studerend aan de Fontys hogeschool voor kunst communicatie & design in Tilburg. Ik heb een duidelijke visie voor ogen om de klant te voorzien vaan op maat gemaakte marketing en reclame. Binnen Boka studios neem ik de verantwoordelijkheid voor het ontwerpproces. Ik vergaar zo veel mogelijk informatie over iedere onderneming waarmee we de samenwerking aangaan. Om vervolgens met deze kennis de meest passende ontwerpen voor u te creëren.

+31 (6) 31559766

bottom of page